Vinerea recomand bloggerite

Nu mai zic povestea, o stiti deja: vinerea recomand bloggerite, duminica recomand bloggeri. Asadar, recomandarile feminine din aceasta saptamana sunt:

1. Aplauze pentru Claudia Tocila. Sau: de ce aplauda romanii la aterizarea avionului. Foarte interesant (si adevarat).

2. Oanei Duma i-ar prinde bine o dezagitare. Fara cratima zic eu, ea zice cu. Dume gramaticale #cumarveni

3. Dupa Oana Duma urmeaza … Anca Duma, care ne indeamna sa fim fericiti. Sa fim, nu ma deranjeaza absolut deloc.

4. Amalia ne indeamna sa jucam tenis.

5. Axlandra scrie despre bac. Si chiar ii dau dreptate.

6. Pishky a aflat de ce e lenesa: cica din cauza ca e zodia Balantei. Eu sunt sagetator si tot lenes sunt. Sau zodiacul din Unica se aplica doar femeilor?!

7. Azi sunt bine-dispus, asa ca nu ma voi opri la 5 bloggerite. SI continui cu Ana-Lavinia, si ale ei aventuri de vacanta. Cat de greu poate fi sa trimiti un document scanat.

8. Cu ea trebuia sa incep, dar abia acum mi-am amintit. Si mi-e lene sa modific. Asadar: la multi ani Sandra Clipea!

9. Giorgiana Catalina este enervata de exprimarea „virtuala” cea deformata. Si pe buna dreptate.

10. Inchei cu Iulia Radu si al sau indemn pentru elevi: sa bloguim. Va sfatuiesc sa deschideti PDF-ul cu pricina, acolo sunt si eu pomenit. Dupa cum vedeti eu aflu tot timpul cand cineva ma pomeneste, fie si in soapta (aka fara link). Am GPS setat sa gaseasca numele meu, oricat de ascuns ar fi el.
Legat de ce zice Iulia: nu mai stiu cum am indemnat-o eu sa-si faca blog, dar ma bucur ca am facut-o. Daca e ceva ce nu regret este ca am indemnat lumea sa blogguiasca, fie incurajand sa-si deschida un blog, fie incurajand sa treaca pe domeniu propriu. Ok, in cel de-al II-lea caz lucrurile n-au mers chiar cum trebuia, dar asta e. Nu toata lumea merita sa fie ajutata.

Salutari MINUNATE tuturor!

5 thoughts on “Vinerea recomand bloggerite

  1. :)) Chiar am vrut sa vad daca descoperi ca esti trecut acolo… Nu m-ai indemnat tu sa imi fac blog! NU! NU! Doar am discutat de cateva ori pe ideea de blogging… si am mai invatat cate ceva.

    Multumesc pentru recomandare!!!

Lasă un răspuns