VideoChat sau muritor de foame?

VideoChat sau muritor de foame?

 

 

Am vazut atatea filme si spectacole de teatru cu prostituate. Era o piesa despre o prostituata care le avea cu muzica si care din cea mai veche meserie din lume strangea bani pentru a merge la un concert. In alte piese prostituatele isi tineau copiii, eventual singure. Morala era simpla: ce vrei sa fac daca doar asta stiu?

De fiecare data imi ziceam: uite, unele accepta sa faca SI ASTA in timp ce altii stau de pomana, fara sa faca nimic. Si se plang non-stop ca nu isi gasesc, ca nimeni nu ii apreciaza.

Sper ca nu imi citeste blogul, insa imi amintesc de o colega de la facultatea de sociologie care se inchisese in casa si zicea ca nu iese nicaieri pentru ca trebuie sa scrie lucrarea de licenta. Nu ca acasa si-o scria, dar trebuia sa stea sa ii vina ideile. Care, bineinteles, NU au venit, asa ca numita s-a mutat in Spiru Haret sa isi termine facultatea. Acolo n-a fost nevoie de nicio lucrare, a dat doar un examen grila. Ale dracu’ idei ce-au refuzat ele sa vina…

Am scris prea mult si n-ati inteles nimic? Mai am de spus ceva pana sa leg lucrurile. Iar acel lucru este despre videochat. Aflu de dezbateri extrem de virulente impotriva lui. Cei vizati sunt cei care-l frecventeaza si, mai ales, cei care-l promoveaza. Asa ca mine. Cica e rusinos sa dai nume de firme, e rusinos sa promovezi asa ceva in online.

Acum, o chestie pe care cu siguranta o stiti: videochatul nu e prostitutie. Desi multi confunda ori se fac ca nu stiu, diferentele sunt mari. Cu toate astea, este preferabil sa mori de foame? Ori, ca sa comparam doua meserii, este preferabil sa sortezi gunoaie? Si daca ati raspunde da, ideea este alta: lasati pe fiecare sa aleaga cum considera.

FunkStudio

VideoChat sau muritor de foame? Raspunsul cred ca este logic. Puteti incerca, daca doriti, la FunkStudio.Ro. Salutari MINUNATE tuturor!

2 thoughts on “VideoChat sau muritor de foame?

  1. Este greu in ziua de azi sa gasesti un job bine platit, din care sa iti permiti sa iti platesti toate utilitatile si sa mai cheltui si in oras cu prietenii. Asa ca de ce sa nu alegi vidochatul, in loc sa mori de foame? 🙂

Lasă un răspuns