Recomandari cinefile de weekend

1. Fara alte introduceri, incep rubricuta de astazi cu Ciprian Pardau si articolul sau despre calitatea filmelor de la TV. Nu pot decat sa confirm spusele lui.

2. Sabina abia asteapta sa apara Cartea Junglei. Si eu abia astept, dar cu un singur amendament: sa fie 3D. Sa-l vad si io pe Mowgli venind cu viteza spre mine. Zic ca sunt sanse mari sa se intample asta.

3. Angela ne mai prezinta 2 filme ce vor aparea anul asta, amandoua fiind intr-o masura mai mica sau mai mare despre sclavie. Este vorba de 12 Years a Slave (cu Brad Pitt, Michael Fassbender, Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch, Paul Giamatti, regia Steve McQueen) si Savannah (cu Jim Caviezel, Jack McBrayer, Jaimie Alexander, Chiwetel Ejiofor, regia Annette Haywood-Carter). Sper sa ajunga si pe la noi.

4. Ioana scrie despre una din premierele acestei saptamani: White House Down. Scenariul este subtire, rezultatul final ar fi unul mediocru in opinia ei. Mie insa mi-a placut, l-am privit mai detasat si am preferat sa savurez scenele de umor (nu putine).

5. Inchei semnaland o noua rubrica de recomandari: Andrei Mutuliga are la el pe blog un articol despre premierele saptamanii, unde face trimiteri la articolele care s-au scris despre filmele in cauza. O rubrica pe care va sfatuiesc s-o urmariti ­čÖé

Inchei cu articolele cinefile de pe emilcalinescu.eu (doar 2 astazi):

White House Down – Alerta de grad zero;
Interviul saptamanii cu Andrei Mutuliga (pe care vi-l recomand cu caldura).

Salutari MINUNATE si cinefile tuturor!

ps: Nu uitati ca de luni voi avea o noua rubrica saptamana pe minunat.eu. In ce va consta ea veti afla doar luni ­čśÇ

One thought on “Recomandari cinefile de weekend

Las─â un r─âspuns