MINUNATUL sistem CISS

Dupa cum stiti, dragii mei cititori minunati, exista 2 mari tipuri de imprimanta: cele cu laser si cele cu “jet de cerneala” (ink-jet). Fiecare are avantajele si dezavantajele sale. Nu intru in detalii tehnice. Va spun doar cum se chinui unii cu cartuse imprimanta uzate, pe care se incapataneaza sa le incarce si reincarce de sute de ori.

Acum sa stiti ca exista o noua metoda: un sistem ciss epson foarte util. Poti lua din start o imprimanta cu acest sistem sau il poti atasa imprimantei deja existente. Nu stiu in ce consta montarea acestui sistem la imprimantele mai vechi, dar imi dau seama de utilitatea lui. Sistemul se lauda cu faptul ca nu mai deteriorezi cartusul atunci cand il incarci si ca il poti reincarca de foarte multe ori (fara numar?).

Ar fi minunat sa va spun si care cred eu ca sunt dezavantajele:
1. Eu n-as incerca asta cu imprimanta mea de acasa, exista riscul sa stric ceva ce functioneaza. O imprimanta noua ar fi indicata.
2. Este o tehnologie la inceput de drum. Sa ma aventurez in ceva complet nou?
3. Nu se stie cat tine efectiv un astfel de cartus. Oare mi-as dori sa testez pe propria piele asa ceva?
4. Epson erau pana acum locul 3 (daca nu mai jos) la imprimante. Tehnologia asta sigur ii va salta mai sus. Oare o tehnologie noua face niste imprimante si mai fiabile? 🙂

Salutari minunate tuturor si astept sa-mi spuneti daca ati testat noua tehnologie 🙂

Leave a Reply