Minunatele produse vintage

Va plac produsele vintage? Unii le considera inutile, altii le considera un snobism inutil. De ce ar fi progresat tehnologia daca noi folosim tot produse vechi? Cat de minunate sunt deci aceste produse vintage ?

Eu iau exemplul asa numitelor ceasuri vintage .La cele de perete ma refer, caci alea sunt la moda acum. De ce sunt la moda? Pai v-as putea da 3 argumente:

1. Produsele de interior sunt apreciate daca sunt vintage. Au aparut radiouri care arata ca pe vremuri, chiar si tv-uri vintage. Deci ceasurile de perete vintage nu sunt deloc ceva surprinzator.

2. Produsele vintage sunt mai speciale. Au un aer mai serios. Sau ma rog, o fi doar snobsim, dar asa par.

3. Daca vorbim strict de ceasurile de perete acestea sunt in 90% din cazuri kitchoase maxim. Ceasurile vintage sunt un refugiu al unui bun gust pastrat in limite acceptabile. Cunosc persoane care cumpara asa ceva nu pentru ca-s fani vintage, ci pentru ca nu le plac ceasurile actuale de perete. Nu i-as vedea pe acesti oameni cumparand un ceas de perete de plastic pe care sa scrie Made in China. Ca principiu.

Eu n-am aceasta manie vintage, dar numai si numai din cauza kitchurilor de pe piata m-as putea orienta si eu spre vintage. Ah, si mai e ceva: cadourile vintage sunt minunate. Da, acolo chiar sunt utile astfel de produse 🙂

Salutari VINTAGE (dar si MINUNATE) tuturor 🙂

Leave a Reply