MINUNATELE imprimante cu laser

Tocmai mi s-a stricat imprimanta. Nasol zic. Si nu e vorba doar de partea de printare, ci si de scanner. Adica trebuie s-o schimb cu totul.

Si acum trebuie sa-mi cumpar una noua. Trebuie sa cantaresc cu atentie ofertele.

Sunt mai multe dileme aici:

1. Imprimanta noua sau imprimanta second-hand.

In general imi plac lucrurile noi, dintr-un snobism de neinteles pentru multi. Imi place sa stiu ca eu sunt primul care foloseste acel lucru. In plus, tot timpul sunt obsedat de intrebarea OMUL ALA DE CE A VANDUT OBIECTUL ASTA? La unele se justifica, la altele nu.

La imprimante discutia e ampla. Am amici care au imprimante de peste 20 de ani (si functioneaza), insa mie mi s-a stricat dupa 6 ani. Nu stiu ce sa zic…

2. Imprimanta color sau alb negru.

Aici decizia inclina spre alb negru. Sa va zic si de ce: cartusul color se consuma repede sau daca nu se usuca la fel de repede. Oricum nu-l folosesc foarte mult, iar cand am nevoie de printare de poze tot merg in oras. E o fita inutila. As prefera deci una alb-negru.

3. Multifunctionala sau nu?

Aici clar: multifunctionala. Am nevoie de scanner, e un accesoriu foarte util. Stiu, pot face poza unor documente, dar nu e chiar tot aia. Da, e util scannerul.

4. Imprimanta laser sau imprimanta ink-jet

Aici inclin spre laser, desi nu stiu daca e cea mai buna decizie. As zice laser, dar doar cu jumatate de gura. Nu stiu, am avut doar ink-jet, dar mi-as lua un laser. Iti doresti ce n-ai…

Pe scurt: o imprimanta laser, multifunctionala si alb-negru. Ori o iau second-hand, ori vad niste magazine online mai ieftine pentru a o lua color. Este plin internetul de chesti de genul comanda online imprimante cu laserultimele de care am auzit fiind “imprimante cartuseria.ro“. Nu am prospectat indeajuns piata, nu pot sa spun cam cum sunt scorurile fata de concurenta, dar inceputul e promitator. Vreau sa mai astept nitel.

Si inca un aspect, poate la fel de important: cand va luati o imprimanta uitati-va si cat de mare este. Chiar sa nu conteze spatiul ocupat de ea? Sa nu mai zic de estetica 🙂

Salutari MINUNATE tuturor si IMPRIMARE PLACUTA 🙂

Leave a Reply