MINUNATE rochii

Ati avut vreodata, ca baiat, discutie despre haine feminine cu vreo fata? Nu conteaza daca gagica voastra sau doar o amica. O discutie din aia in care voi sa pareti in inferioritate, ca “nu va pricepeti”, dar in care de fapt parerea voastra sa conteze atat de mult.

Ideea e simpla: fetele zic ca se pricep la haine, la moda, insa ele tot vor sa stie ce le place barbatilor. E simplu. E adevarat, noi barbatii nu avem imaginatia atat de bogata incata daca vedem rochii online stim exact cum ii vine pe corp respectivei persoane. Dar persoana respectiva este interesata de parerea noastra, a barbatilor. Uneori e mult mai importanta decat parerea pitipoancelor din jurul ei (cum bine zicea o amica bloggerita: cuib de viespi).

La fel sta treaba si cu asa numitele rochii de ocazie. Trebuie sa mergi impreuna cu tipa la un eveniment, deci trebuie sa ai si tu un cuvant de spus. Daca ea se imbraca aiurea si tu vei fi tras la raspundere. Macar pentru ca nu ai atentionat-o.

Si acum partea pentru care voi incasa niste injuraturi: multa lume spune ca preferatele lor in materie de haine feminine sunt rochiile. E adevarat, cunosc persoane care uneori nu fac distinctia dintre rochie si fusta (in cazul celor in mai multe culori, acoperite de o curea, unde pare cu adevarat facuta din 2 bucati). Dar ca si idee, rochia, mai ales daca e nitel mai scurta, arata cel mai bine formele. Si cica este si cea mai eleganta. Rochia e eleganta, fusta este mai mult office. Si in acei multi ma incadrez si eu. NU ma pricep, habar n-am modele si alte alea. E o parere personala.

Din acest motiv pot afirma ca rochiile sunt minunate. E adevarat, nu le gust pe cele pana-n pamant, dar na, alea-s rochii de seara. Daca e asa e moda, eu de ce m-as putea opune?

Salutari MINUNATE tuturor 🙂

Leave a Reply