MINUNATE accesorii

Discutam in urma cu nu mult timp despre diversele tipuri de telefoane de pe piata. Unii ar lua numai ce e number one (Galaxy S4, Iphone, nu conteaza exact ce), iar eu mi-as lua doar locurile 3-4. Pur si simplu locul 1 e mult mai scump decat face. E un adevar.

Daca nu stiati, eu posed un Motorola Defy + si un Philips X100 (dual-sim). Avantajele acestor telefoane sunt mari: primul e rezistent (unii ar zice PREA rezistent) iar al II-lea ma tine de 2 ani cu o baterie super buna. Nu as renunta in secunda asta la niciunul, unicul motiv care m-ar face sa renunt ar fi stricarea vreunuia din ele. Sper sa nu fie cazul.

Si totusi am un dezavantaj fata de ceilalti: accesorii reduse pentru telefoanele mele. Pe langa aparatul in sine poate vrei sa iei cine stie ce cover, cine stie ce carcasa. NU stiu, ceva sa-l coloreze, sa-l faca mai vesel, mai potrivit personalitatii tale. La mine e cam greu: m-am bucurat ca am dat lovele putine pe cele 2 aparate, insa acum am dat de greu. Trist ar zice unii.

Daca vreti sa cumparati accesori misto vedeti promotii conectico.ro . Daca aveti iphone lucrurile sunt ca si rezolvate: sunt nenumarate accesori pentru telefonul vostru. Daca aveti modele mai rare ca mine e cazul sa cautati mai bine.

E adevarat, sunt unele chestii utile (de exemplu, chestii care sa-ti protejeze ecranul sau spatele contra zgarieturilor), insa altele-s inutile. Uneori se mai strica incarcatorul, dar in general nu se intampla asta.

Legat de multitudinea de accesorii cineva-mi zicea: pai de ce iti pare rau ca nu sunt? Daca nu sunt nu mai esti tentat sa cheltui banii. E si asta un punct de vedere.

Totusi, atunci cand imi voi lua laptop il voi impodobi si cu ceva pe spate. Ceva personalizat. Cu exactitate voi vedea atunci.

Pana atunci, salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns