MINUNATA parte tehnica

Se dau 3 adevaruri de necontestat:

1. Un blogger trebuie sa stie sa scrie.

2. Un blogger trebuie sa se priceapa la partea tehnica.

3. Un blogger trebuie sa se priceapa la partea estetica. Web-design, alte alea…

Fara cele 3 calitati nu exista un blogger. Sau asa se spune. Ce se intampla insa cand un blogger detine doar 2 calitati din 3? Pai:

1. Daca nu stie sa scrie s-ar putea sa si-o ia in freza. Ba ca e analfabet, ba ca e bou. Blogging inseamna scris, deci nu ai cum … Si totusi, poti compensa asta. Cum? Pai:
– facand poze (am zis ca ai celelalte 2 calitati); de cate ori n-ati intalnit fotografi care abia stiau sa vorbeasca?;
– filmand ;
– angajand un corector (marile ziare aveau pe vremuri asa ceva; se spunea #pesurse ca marii jurnalisti aveau textele pline de greseli, insa in ziar nu aparea niciuna).

2. Daca nu te pricepi la partea a II-a e mai simplu: angajezi pe cineva priceput. Care poate fi o firma sau un om. Acum a aparut moda cu servere dedicate si alte chestii de genul. Cica ai informatii pretioase si trebuie pastrate undeva. Undeva sigur adica. Un data center Romania, ceva specializat.

3. Daca nu te pricepi la punctul 3 e simplu: vei cumpara o tema de la cineva priceput. Te vei sfatui cu specialisti in asa ceva.

Eu nu sunt blogger. Nu ma pricep deloc la punctul 3, la punctul 2 foarte putin… Iar unii zic ca nici la punctul 1 nu m-as pricepe… Si totusi am 3 blogguri ­čśÇ Iar asta este cel mai MINUNAT dintre ele ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé Si spuneti-mi ce parere aveti in legatura cu acest lucru. Un blogger trebuie sa stie toate astea? Care e cea mai grava chestie? Si da, aveti voie si sa dati cu pietre. Loviti tare si cu furie ­čÖé Merit ­čÖé

ps: Ce preferati: un blog care arata foarte bine, dar unde sunt greseli grave de gramatica? Sau un blog scris perfect gramatical, cu idei foarte bune, dar care arata oribil?

One thought on “MINUNATA parte tehnica

Las─â un r─âspuns