Jucarii

Va mai amintiti ce jucarii aveati cand erati mici? Va mai amintiti cum va cumparati jucariile, multe sau putine, pe care le aveati? Pana sa incepeti sa bagati placa aia veche cu ACUM COPIII SE JOACA PC/CONSOLA, mai bine v-ati uita inainte nitel in jur. Sa vedem ce a aparut nou ­čÖé

Cea mai importanta aparitie sunt magazinele online. Inainte trebuia sa cutreieri magazinele clasice pentru cine stie ce jucarii si te enervai cand vedeai ca nu au mai adus marfa noua (sa nu mai zic de situatia aia cand si marfa care era se vanduse). Nasol, nu?

Acum intri pe google, tastez jucarii online ieftine si dai de zeci de magazine de jucarii.

Magazin jucarii

Daca vrei niste jucarii anume (de exemplu jucarii creative), e la fel de simplu: tastezi jucarii creative online pe google si iti apar magazinele dorite.

Acum pot sa fiu de acord: nu stiu cat de cerute mai sunt astfel de jucarii. Exista jocuri pe pc si console pentru toate varstele. Insa cine stie, fiecare copil este diferit. In fond, daca n-ar avea vanzare, aceste magazine online de jucarii ar disparea.

Partea trista (sau nu) este ca aproape toate jucariile sunt facute acum in China. Asta e, trecem peste aspectul asta rasist.

Inca un lucru si inchei: cineva imi zicea, mai demult, ca ar vrea sa doneze jucariile pe care le-a avut el. Acum 10 ani zicea chestia asta foarte serios. Acum, la fel de serios, intreb: cine s-ar mai juca cu jucarii de acum 20 de ani?

Gata cu jucariile. Salutari JUCAUSE tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns