Se apropie o vara minunata, cu Euro 2016 si Jocurile Olimpice RIO 2016

Se apropie o vara minunata, cu Euro 2016 si Jocurile Olimpice RIO 2016

 

 

 

Daca iti place sportul, vara aceasta ai motive sa te bucuri de competitii de top – Campionatul European de Fotbal (gazduit de Franta) si Jocurile Olimpice RIO 2016. Euro 2016 incepe pe data de 10 iunie, iar punctul final va fi pe 10 iulie.

Jocurile Olimpice RIO 2016

Deja se pot inregistra pariuri online, daca aveti inspiratie si vreti sa vedeti cat de mult va pricepeti. Aparent, echipele traditionale de top sunt mega-favorite, daca ne uitam la cote. Germania, Franta si Spania au cele mai mici cote, apoi urmeaza Belgia si Anglia. Apoi restul, cu cote de la 20 in sus. Dar daca pariezi pe surprize si acestea se intampla, poti castiga sume foarte mari. Se ne amintim de Euro 2004, cand Grecia (care nu insemna atunci nimic in fotbalul international) a castigat competitia. Cine a pariat atunci pe Grecia cu cateva luni inainte de turneul final, sigur a castigat o suma impresionanta.

Acum, posibilitatea ca Romania sa castige Euro 2016 este vazuta ca fiind extrem de mica – o cota de 201 la una dintre agentiile de pariuri online active si in tara noastra. Meciul de deschidere (Franta – Romania) are urmatoarele cote: 1,40 pentru o victorie a Frantei, 4,60 pentru un scor egal si 8,50 pentru o victorie a Romaniei. Asadar, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei are un gen de misiune imposibila. Sunt 3 motive: 1 – Franta este Franta. 2. Franta este tara gazda. 3. Este meciul de deschidere. Si totusi, cu putin noroc si cu mult curaj, aceste 3 motive pot fi ignorate si se poate obtine un scor nesperat de bun, de ce nu…

R┬áse vor desfasura intre 5 si 21 august, in 4 regiuni din Rio de Janeiro – Barra, Copacabana, Deodoro si Maracana (unele din ele nume destul de sonore chiar si pentru publicul larg). Daca nu stiati, in portugheza (caci nu exista limba… braziliana, cum mai spun unii) competitia se numeste Jogos Olimpicos de Verao de 2016. Peste 10.000 de sportivi sunt asteptati din intreaga lume, inclusiv din Romania – care, iata, va fi prezenta la ambele competitii ale verii.

Avem astfel pe de o parte Euro 2016, pe de alta parte Jocurile Olimpice Rio 2016 – asa sunt cunoscute cele doua mari evenimente de sport care vor domina aceasta vara. O vara minunata, s-ar putea spune. Oamenii vor fi mai bucurosi si mai interesti de “chestii” pasnice, intr-o lume care in ultima vreme pare sa fie mereu aproape de conflicte severe, inclusiv aproape de tara noastra (vezi Ucraina, Rusia, Turcia, chiar si Franta daca punem la socoteala atentatele teroriste, fara a mai aminti de Siria…).┬áDaca insa va planificati o vacanta in Franta in aceasta vara, din o multime de motive ar trebui sa evitati perioada 10 iunie – 10 iulie in cazul in care nu mergeti special pentru meciurile de fotbal. Nu doar ca va fi aglomerat peste tot, dar masurile de securitate vor fi exceptionale, iar preturile la cazare si probabil cam orice altceva vor fi si mai sus decat de obicei.

Leave a Reply