Ileana Andrei: Minunat! Pentru ca in viata si the little things sunt asa

Minunat! Pentru ca in viata si the little things sunt asa

 

I-am promis de ceva timp ca voi participa la campania minunata pe care a intiat-o pe blogul sau dar m-am luat cu ale vietii cautari si nu am gasit ragaz sa raspund provocarii lui Emil. Astazi, pentru ca este o zi cu care nu ma intalnesc deseori, am gasit un moment minunat de liniste in care pot da curs invitatiei colegului de blogosfera, Emil .

M-am tot gandit ce inseamna pentru mine cuvantul “minunat” sau care sunt lucrurile, intamplarile, experientele la care ma minunez. Daca m-ar fi intrebat cineva asta acum cativa ani, i-as fi spus ca este nevoie sa traiesc sau sa vad ceva cu adevarat important ca sa rostesc  “Minunat!”.

Dar viata este o calatorie, minunata ea insasi, si este de foarte putine ori formata doar din big things, asa ca am invatat, mai greu ce-i drept, sa ma bucur de the  little things si sa exclam cand le traiesc “Minunat!“.

Ma simt minunat cand beau o cafea tare si aromata indulcita cu zahar brun, iar in surdina rasuna o muzica frumoasa care imi linistete mojo-ul, in timp ce ochii mei verzi se minuneaza de un tablou din natura.  Natura, cafeaua si muzica sunt minunate!

Cand merg la un spectacol de teatru si raman muta de uimire in fata unei reprezentatii exceptional  a unei piese foarte bine scrisa si regizata, ma manifest foarte simplu “Minunat spectacol! Minunat!”.

Arunca-ma intr-o turma de naparstoci in parc  si lasa-ma sa ma joc cu ei prin iarba, prin nisip si am sa-ti spun ca ma simt minunat, du-ma la o cina care sa nu contina mancare fancy si scumpa ci niste paste quattro formaggi bine facute si iti voi spune ce minunat esti.

Noi oamenii suntem minunati, iar in jurul nostru sunt atatea de vazut si de facut, incat nu pot sa imi dau seama de ce, ani de zile, nu am avut in vocabularul meu acest cuvant. Minunat! Suna si frumos.

Eu sunt Ileana si scriu pe www.ileanaandrei.ro  despre oameni si fapte. Imi plac povestile minunate si nu trebuie sa fie neaparat cu printi, printese si palate pentru a fi asa.

Morala acestei scurte povesti ar fi: invata sa te bucuri de toate lucrurile marunte din viata ta si vei folosi foarte des cuvantul minunat!

One thought on “Ileana Andrei: Minunat! Pentru ca in viata si the little things sunt asa

Leave a Reply