Este MINUNAT sa mergi cu trenul!

Este MINUNAT sa mergi cu trenul!

 

Imi place sa merg cu trenul. Imi place din ce in ce mai mult. Si n-o zic doar pentru ca nu am alta optiune, teoretic as avea, ci o zic pentru ca e misto.

Din tren

Nu am pretentii mari: o masa, o priza si un scaun mai larg, sa incap in el. In rest, trenul merge. Nici macar o mica intarziere nu ma deranjeaza, ce daca ajung cu zece minute mai tarziu? Daca intarzierea nu este enorma, si in ultima vreme n-am prea avut parte de intarzieri majore, chiar ca nu-i bai. Serios: daca trenul stiu ca ajunge la 14:40 (cel spre Timisoara, in care sunt acum, atunci e programat sa ajunga), de ce mi-as fixa ceva la ora 15 fix? Imi iau si eu o marja, ca tot omul. Daca mi-as fixa o intalnire la 15 si as spune ca-i vina CFR-ului si nu a mea s-ar chema ca nu-mi place sa-mi asum responsabilitatea.

Din Tren

Sa va zic ca-n tren am o mega-inspiratie la scris articole? Vorbesc la modul cel mai serios: acesta este deja al IV-lea articol scris din tren. Va dau AICI link-ul celorlalte trei: Pe Cinemil.RO am scris despre filmul Vecini de cosmar 2, pe LaTeatru.eu am scris despre spectacolul Medeea Mama Mea, iar pe EmilCalinescu.eu am scris despre pasiunea romanilor pentru evenimente cool. Acesta este, asadar, al IV-lea articol si nu am de gand sa ma opresc. Daca ma enervez, pentru a completa tabloul, voi incarca si un clip pe youtube. Sa fortez in halul asta netul de la Digi? Hmmm, parca nu.

Gara Caracal

Si da, tocmai am trecut de Caracal. Inspiratia vine si de acolo 🙂

Iar daca ma intrebati ce mai poti face in tren, va zic eu: puteti asculta discutiile de alaturi (un tanar, alaturi de mama lui, vorbeste despre Glucide si carbohidrati; in fata mea un cuplu de persoane, nu foarte tineri, se tot giugiulec; mai in fata un domn chelios are un pahar de cafea de la Mec, dar si o punga cu BILLA din care tot scoate mancare; tot in fata, dar in partea cealalta, un nene cam la fel de plinut ca mine, imbracat cu o camasa groasa cat o patura, vorbeste despre cat de misto e la Herculane si cat de prosti sunt cei care nu merg). Iar daca ai noroc, poti prinde o vedeta gen Fernando in tren:

IMG_0080

Nu, n-am avut eu norocul asta, dar mi-as fi dorit. Clipul asta e parodia dupa original, originalul nu se mai gaseste pe youtube din pacate.

Asadar, ramane cum stabilit: e MINUNAT sa mergi cu trenul, chiar daca infrastructura feroviara nu e foarte stralucita. Salutari MINUNATE DIN TREN tuturor!

 

Leave a Reply