Combinatie MINUNATA: procuror-blogger !

Cum pe acest blog mi-am propus sa scriu articole cat mai concise, spun pe scurt ce am de spus. Asadar, pe scurt de tot:

1. Un procuror decide sa-si faca blog. Aici sunt detaliile date de proaspatul blogger.

2. Se nasc insa cateva intrebari. Printre ele: cum va “judeca” haterii? Cum va trata comentariile negative primite la el pe blog? Eu ma opresc la aceste 2 intrebari, dar ele vor fi multe.

3. Daca un procuror si-a facut blog, adica un om care ar trebui sa fie IN UMBRA, de ce inca mai exista oameni pe lumea asta care se feresc sa apara pe net? O colega d-a mea ma rugase sa sterg orice referinta despre ea de pe blog, pentru ca urma sa se angajeze la un notariat si acel notar i-ar fi sugerat (ori impus) acest lucru. Deci procurorii au voie, dar notarii (ori viitorii) notari NU?! Nu mai inteleg nimic.

Inchei aici. Si felicit prospatul intrat in blogosfera 🙂

Salutari MINUNATE tuturor!

ps: De maine incep urarile de Craciun. Promit ca cele mai MINUNATE vor fi publicate aici. Prima deja a venit si va fi afisata la ora 00!

2 thoughts on “Combinatie MINUNATA: procuror-blogger !

  1. Sunt indignat! Dar cum îţi permiţi să ai propriul blog, dacă lucrezi la un notariat sau în procuratură?! Unde te trezeşti, să te dai cu ăia? Cum le zice, bloggeri? Păi ar trebui stârpite creaturile astea! Dacă-şi fac prozeliţi printre oamenii cumsecade ai acestei ţări, care nu-şi permit să gândească şi să-şi pună ideile pe unealta diavolului, numită… parcă internet.
    Cum să faci aşa ceva, mai ales tu, un procuror în care ne puteam baza şi cu care ne puteam mândri? Ai călcat în picioare încrederea noastră, demnitatea noastră de cetăţeni la locul nostru! Şi te avertizez că m-am uitat pe blogul tău. Dar cum îţi permiţi să scrii corect gramatical, conform noului DOOM (Dicţionarul Ortografic, Ortoepic şi Morfologic al Limbii Române)? Dar cum îţi permiţi să scrii?! Mi-e teamă că chiar ai început să gândeşti! Mă cutremur… Ai devenit unul de-al lor!

Leave a Reply