Cele mai folosite electrocasnice mici din bucatarie

Cele mai folosite electrocasnice mici din bucatarie

 

In orice locuinta exista fel si fel de aparate electrocasnice, atat de dimensiuni mari, cat si de dimensiuni mici. Fiecare familie le alege dupa buget, dupa nevoia pe care o are, dupa dimensiuni si dupa alte criterii care pot face diferenta.

In cele ce urmeaza vrem sa vorbim despre electrocasnicele mici folosite cel mai frecvent in bucatarie.

Cuptorul cu microunde este in topul acestora. E mult mai simplu si usor sa iti incalzesti mancarea la microunde, decat la aragaz. Un cuptor cu microunde  este binevenit in orice locuinta, deoarece usureaza cu mult munca. Sunt insa si exceptii cand anumite persoane prefera sa foloseasca aragazul, nu pentru ca nu si-ar permite un cuptor cu microunde, ci pentru ca sunt de parere ca mancarea nu e la fel de sanatoasa.

Cuptor cu microunde

Si robotii de bucatarie sunt nelipsiti. Acestia sunt de o multime de modele si pot avea fel si fel de functii, fapt pentru care, atunci cand alegi studiaza bine toate caracteristicile. Ai o multime de modele, fapt pentru care ai de unde alege.

Masina de tocat este un alt obiect electrocasnic pe care trebuie sa-l aiba in bucatarie orice gospodina. Foarte rar mai vedem masini manuale, deoarece cele electrice sunt mult mai simplu de folosit si economisesc o multime de timp.

Sa nu uitam de prajitorul de paine, un alt aparat electrocasnic frecvent folosit. Prajitorul de paine este un aliat de incredere in pregatirea micului dejun. Painea prajita este delicioasa si este dorita de toti membrii familiei. Cui nu-i place sa manance dimineata paine prajita cu dulceata, unt sau alte alimente.

Acestea sunt doar o parte din gama de electrocasnice mici folosite de gospodine. Sa nu uitam insa si de: sandwich-maker, blender, aparatul de cafea, masina de facut paine, fierbatorul, etc. Sunt tot felul de aparate care nu trebuie sa lipseasca.

Leave a Reply