Ce inseamna cuvantul minunat – varianta Malaezu.ro

Ce inseamna cuvantul minunat – varianta Malaezu.ro

Cate emotii puteam sa am! Vai, dar cate! Nu eram sigur daca e o idee asa buna, nu dupa tot ce s-a intamplat intre noi in ultima perioada. Cat de minunat fusese totul la inceput, ma gandeam in acele momente, si cum am ajuns acum. Dar trebuia sa fiu responsabil, sa imi asum deciziile, eu pusesem punct acelei relatii, nu invers. Renuntasem oricum la orgoliu si la gandurile indoielnice in acea zi.

Mi-am luat inima in dinti, am impins de o usa pe care scria trage, pentru ca asa se intampla cand e sa nu-ti iasa nimic, dar am reusit intr-un final sa intru. O priveam, stiam ca si ea ma priveste, sau poate ar vrea insa e prea timida. Am stiut ca nu mai e cale de intors, nu cand distanta dintre noi era atat de mica, nu cand parfumul ei imi inunda narile, iar eu imi doream cu atata ardoare s-o mai pot gusta macar o data.

Ne despartisem cu vreo luna in urma; fusese numai vina mea. Voiam mai mult pe atunci, voiam sa aiba totul. Dar ea era simpla, delicata, ea imi oferea acea placere de care numai eu stiam cum sa ma bucur. Era intr-adevar minunata. Atat de minunata incat am lipit chiar poza ei in dictionar, alaturi de definitie. De fiecare data cand o vedeam, cand o atingeam, degetele incepeau sa-mi tremure, simturile o luau razna, nu mai vedeam nimic in jur in afara ei.

Cand o priveam acum, nu stiu de ce, nu pot sa inteleg de ce, parea chiar si mai minunata ca inainte. Era neschimbata, insa dorinta mea de a o avea inapoi in viata mea o facea sa para sora cu perfectiunea.

Te pot ajuta cu ceva? se aude vocea din spatele tejghelei. Nu radeti, cati dintre voi n-ati avut parte de cea mai romantica intalnire din viata voastra intr-un fast-food? E deja cliseic sa te vezi cu dragostea vietii tale la Calif, de exemplu, unde te poti mozoli la gura de mustar fara ca cineva sa te condamne pentru asta. O voiam sa fie a mea, trebuia sa ii zic asta. Eram pregatit sa platesc pretul, eram gata sa sacrific orice pentru a o avea, chiar daca ar fi fost pentru ultima oara.

Atunci m-am decis sa-i spun adevarul: direct, scurt si la obiect, cat de sincer puteam eu. O saorma mare cu de toate, te rog! In viata mea n-am mancat ceva mai minunat ca saorma pe care o faci tu aici!

————————————————————————————————-

Am acceptat provocarea lui Emil de a scrie despre ce inseamna cuvantul minunat pentru mine in cadrul maratonului sau de guest-posting. Daca va place articolul meu, dati un like, un share, recomandati-l si altora ca cica se lasa cu premii. Eu sunt Alexandru Ion si ma puteti citi cand aveti voi chef pe Malaezu.ro!

One thought on “Ce inseamna cuvantul minunat – varianta Malaezu.ro

Leave a Reply