Bijuteriile – un cadou MINUNAT

E febra Sf Valentin (da, eu refuz sa-i zic in engleza; este roman si pace). Va convine sau nu, daca aveti gagica trebuie sa-i luati ceva. Ceva nici foarte ieftin ca da rau, nici foarte scump ca n-aveti bani.

Va decideti ca trebuie sa luati bijuterii, dar de care? Ce ar trebui sa aiba special aceste bijuterii? Pai ar trebui sa aiba aur, bineinteles. Oricat de hulit ar fi aurul (nu prea inteleg faza, in afara de obsesia cu cocalarii, dar ma rog), tot el ramane “the king”. Pe bune.

N-aveti bani de aur, asa ca singura solutie este sa cumparati bijuterii placate cu aur.

Unul din magazinele care ofera spre comercializare asa ceva este Onlinebijoux. Au chestii placate cu aur foarte misto si la preturi foarte bune. Inca nu mi-au venit, dar urmeaza sa vina. De la ei am luat un ceas si-s foarte multumit de el. Eu zic sa comandati imediat de la ei pentru a nu risca sa ramaneti fara bijuterii de 14 februarie. Oamenii sunt seriosi, au lucruri de calitate si pun pret pe relatia cu clientii. Altfel s-ar fi auzit si chestii de rau despre ei pana acum, nu?

Uitati un inel dragut (click aici) care arata foarte bine. Ok, nu-l luati pentru cerere in casatorie (pe care va sfatuiesc sa n-o faceti acum), dar se poate dovedi un cadou dragut.

Salutari MINUNATE tuturor 🙂

2 thoughts on “Bijuteriile – un cadou MINUNAT

  1. Este un inel frumos dar prietenei mele ii palc cel mai mult cerceii mai lungi, nu stii unde as putea gasi ceva de genul acesta?

Leave a Reply