Ati cunoscut modele de videochat?

Ati cunoscut modele de videochat?

 

Cel mai grav lucru, dupa mine, este sa comentezi ce nu cunosti. Multi stiu ca Steaua nu a jucat bine, ca joaca infect, insa nu au mai vazut meciuri d-ale ei de cateva luni (ori cativa ani). Stiu ca politicianul X declara tampenii, dar nu pot spune vreo declaratie d-a lui.

La fel e si in cazul videochatului. Nu am auzit pe nimeni sa fi cunoscut modele de videochat. Sa spuna ca o tipa e naspa, e proasta si d-aia s-a apucat de videochat. Nu. Deloc.

Oamenii traiesc in bula lor, termenul, in mod oficial, se cheama clopotul de sticla. Ei si prietenii lor cred ceva, fals sau adevarat, in cazul asta (aproape) fals, fara sa conceapa ca ar putea cineva sa ii convinga de contrariu.

Negati faptul ca unele fete chiar se simt bine la un studio videochat? Negati faptul ca unele au castiguri chiar bune? Negati faptul ca unele modele simt ca s-au dezvoltat pe toate planurile angajate fiind la un studio de videochat? Negati faptul ca datorita unor astfel de studiouri unele fete si-au putut plati facultatea? Da, pe vremea voastra facultatea era gratuita, acum din ce in ce mai multi oameni, baieti si fete, sunt nevoiti sa dea bani pentru acea nenorocita de diploma. Bani multi, pe care poate nu-i au, ei ori familiile lor.

Stiu, nu concepeti toate acestea, traiti in clopotul vostru de sticla. Stiu, studiourile de videochat sunt, dupa voi, bordeluri, sunt ilegale si trebuie inchise. Nu, nu cu voi, cei care credeti toate astea, vorbesc. Ci cu cei descuiati la minte, care-s convinsi ca nu este adevarat. Ori cei care nu stiu daca este adevarat sau nu, dar sunt curiosi sa descopere adevarul. Doar prostii au certitudini, desteptii isi pun tot timpul intrebari. Desi, in privinta legalitatii, lucrurile, zic eu, sunt cat se poate de clare.

Exista un studio, ArtStudio Bucuresti, situat undeva la Piata Alba Iulia, care face angajari si care ofera bonusuri mari. Pana sa dati cu pietre in mine ca ii promovez, zic doar sa va puneti urmatoarea intrebare: ati cunoscut pe cineva care a avut treaba cu videochatul in general si cu ei in particular? Ati cunoscut modele de videochat? Nu din ziare, nu din interviuri, ci pe bune. Daca nu, de ce dati cu pietre fara sa stiti despre ce este vorba? Intreb doar, nu dau cu parul. Salutari MINUNATE tuturor!

3 thoughts on “Ati cunoscut modele de videochat?

  1. Este foarte usor sa judeci pe cineva pentru alegerile pe care le face in viata. Cel mai greu este sa te abtii sau sa recunosti ca nu cunosti persoana respectiva. Nimeni nu cunoaste motivatia fiecarei fete care se angajeaza la videochat. Poate nu numai saracia le motiveaza sa lucreze in bransa…

Leave a Reply