30 de grade – 30 Degrees

30 de grade – 30 Degrees

 

Stiti celebra melodie 30 de grade? Daca nu, v-o dau aici, sa stiti ce (NU) ati ratat:

Dupa aceasta melodie am auzit 3 reactii importante:
– Melodie mai proasta decat asta nu are cum sa existe;
– Au reusit sa scoata o melodie mai proasta decat orice manea existenta: are atat versuri mai proaste, cat si un ritm mult mai cretin;
– Melodia asta l-a facut pe Mircea Badea sa para inteligent.

Ultima replica este legata de acest clip:

In privinta primului punct deja am fost contrazisi. Nu credeti? Ascultati ACEASTA melodie:

Comentariile COMEDIANTULUI Mircea Badea nu au intarziat sa apara:

Clipurile acestea sunt celebre, insa ce va arat in continuare CU SIGURANTA nu ati vazut. Ce putea lipsi din peisaj? Pai fiti atenti:

Asadar, in loc de 30 de grade avem 30 Degrees! Is la fel de mondiali precum Mircea Mondialu’. Acum,  am 3 nelamuriri:
1. Cine si-ar dori sa asculte acest hit: corporatistii care deja nu mai stiu limba romana, capsunarii de prin Spania ori Italia sau strainii pe bune? Adica astia care scoasara HITUL asta tintesc PIATA GLOBALA?

2. Daca toata lumea critica si ironizeaza aceste melodii, cine le asculta? Ele sunt cerute la radiouri, sunt ascultate si sunt apreciate. Stupid people zic unii, dar atat de stupid sa fie? Si inca ceva: stupizeniile astea (in romana sau in engleza) nu merg nici macar pentru adormit. Dimpotriva: iti strica seara iremediabil!

3. Oare asta sa fie noul trend in muzica romaneasca? Scoti un hit, il vopsesti in engleza (traducandu-i, cuvant cu cuvant, cretinele versuri) si apoi te numesti artist de talie internationala?

O precizare de final: nu il apreciez pe Mircea Badea, nu mi se pare a fi ZIARIST sub nicio forma. Este un comediant, iar aceste clipuri, cand IRONIZEAZA niste melodii care CER sa fie ironizate, i se potrivesc. Eu ma pot uita la astfel de clipuri, pot sa rad la glumele sale, insa ma lasa rece ORICE opinie politica ori juridica enuntata de acesta. Este simplu: e comediant, nu e ziarist, asa ca-l tratez ca atare. Problema nu e la el, el isi joaca un rol; problema este la cine il vede ziarist, politolog ori FORMATOR de opinii. Doamne, cat de oribil suna!

30 de grade, zero-zero grade… 30 degrees, zero degrees. Hai, ca parca suna mai a hit in romaneste. Nu credeti? La final, transmit MINUNATILOR mei cititori salutari MINUNATE la o temperatura de fix … 30 de grade! #amzis

One thought on “30 de grade – 30 Degrees

  1. Cat am mai ras la comentariile rautacioase facute de Mircea Badea. Oricum, piesa suna foarte bine si e la mare cautare.

Leave a Reply